Videochat de acasa

Dacă ești din afara orasului Iași sau dacă vrei să lucrezi de acasă, e foarte simplu să colaborezi cu noi.

Poți să o suni oricând pe colega noastră Roxana, la  tel. 0748 141 142 sau roxana@heylux.ro

Îți oferim cel mai mare comision din ţară: 80%.

Primești întotdeauna toți banii săptămânal, comision de 80% din totalul de pe toate site-urile.

Îţi garantăm discreţia deplină: toate site-urile de videochat pe care lucrăm îţi ofera posibilitatea de a alege ţările în care nu vrei să ţi se vadă profilul. În acest fel, niciun profil nu poate fi văzut în România şi în ţările în care sunt mulţi români plecaţi la muncă: Spania, Italia şi Grecia.

Dacă ai cunoştinţe sau rude plecate să muncească în Anglia, de exemplu, poţi să blochezi accesul la profilul tău persoanelor din Anglia.

În felul acesta, și de acasă, la fel ca din studio, vei putea lucra liniștită, pentru că îţi asigurăm 100% confidenţialitatea.

Dotări tehnice necesare videochatului de acasă:

Ca să faci videochat de acasă, site-urile îţi cer câteva condiții de calitate, pe care trebuie să le respecţi. Unele site-uri te acceptă să lucrezi pe ele doar dacă ai lumini și webcam de o calitate înaltă. Mai mult, sunt site-uri de videochat care au standarde chiar și pentru felul în care trebuie să fie amenajată camera în care lucrezi. În legătură cu toate aceste detalii, te rugăm să o suni tot pe colega noastră Roxana, la  0748 141 142. Vrem să-ţi venim în ajutor și cu recomandări privind dotările tehnice de care ai nevoie la tine acasă.

Webcam
Low:Logitech C920
Mediu:Logitech BCC950
High:Camera Web Logitech Conference
Model de calculator
PC minim
PC recomandat
Laptop minim
Laptop recomandat
Sistem de lumini
Stativ
Lampi
Umbrele

12 Comentarii

 • Andreea
  Pe saptamana cam cât se poate câștiga?
  Claudia Heylux
  Buna! 👠 O fată simpatică și ambițioasă, poate să câștige la Heylux între 400 lei şi 6.500 de lei pe zi. Banii aceștia înseamnă comisionul de 80% pe care îl primeşti zilnic de pe toate site-urile cu care noi colaborăm! Multumesc, o zi frumoasa! 😙
 • Adelina
  Buna,sunt Adelina!Vreau sa lucrez de acasa dar nu am laptop,pot lucra cu telefonul?
  Claudia Heylux
  Buna Adelina! Din pacate nu poti lucra de pe telefon.🙂
 • Ionita Dana
  Nu se poate purta o masca sexy in zona ochilor?
 • George
  Pentru cuplu ce reguli sunt ? Se poate face de acasa.cu incepere imediata ?
  Claudia Heylux
  Buna! 🙂 Pentru a lucra de acasa trebuie ca macar unul dintre parteneri sa cunoasca limba engleza la nivel mediu. 😘
 • Georigiana
  Buna as dori si eu sa fac videochat de acasa m-ar interesa cum sa procedez ?
 • Gabriela
  Unde ma inscriu cum pot proceda sunt interesata
 • Adriana
  Buna ziua sunt interesata de job dar nu stăpânesc limba engleza foarte bine ma puteti ajuta in acest a. Sens
  Claudia Heylux
  Hey, Adriana! Trebuie să știi limba engleză la un nivel ok, să știi să porți o conversație, atât. 😙
 • alex
  Cupluri angajati? Imi dati cateva detalii va rog?
 • Nicoleta
  Parerea mea e ca videochatul de acasa e cel mai avantajos. Ca lucrez cam cand imi place mie si daca mi-e lene pot sa dorm pana la 11, ca nu trebuie sa ajung la munca. E clar ca nu castig ca la un studio de videochat profesionist, dar imi place programul asta mai relaxat asa.
  Claudia Heylux
  Hey, Nicoleta! Întradevăr, videochatul de acasă este ”mai la îndemână”. Este alegerea ta cum vei să lucrezi. Noi te susținem și îți oferim ajutorul nostru! 🤗
 • Piatra N
  Cred ca ma stie Mihaela, de la modelele de la videochat de acasa. SUnt din Piatra Neamt si vorbesc aproape zilnic cu ea pe chat. Daca mai e valabila oferta cu cazarea gratuita ma gandesc si eu sa vin in studio la Heylux sa fac videochat in iasi. De acasa e mai greu ca apartamentul nu arata asa bine si na, castigurile au de suferit oricat vrea Mihaela sa ma ajute online.
  Admin
  Buna, sigur ca da! Am vb. cu colega mea Mihaela, de la videochat de acasa, si oricand vrei tu aranjam cuc azarea gratuita la Heylux. Poti sa vii la vila noastra daca te hotarasti sa lucrezi in videochat in Iasi. Pana atunci, ea te ajuta cu tot ce ai nevoie sa castigi din videochat acasa ca pana acum. Cand vrei sa te muti, te rog sa ne contactezi si noi programam o intalnire la sediul Heylux, sa stabilim cum facem. Mult succes si ne auzim cat mai curand!
 • Evi
  Da, complicat cu videochatul de casa. O am si pe cea mica si cam greu sa lucrez cand se aude un copil mic in microfon. Deci probabil trebuie sa gasesc o bona si sa vin la studio pt. program. Mai observ si ca ma apuca lenea si sunt complet dezorganizata cand incerc sa fac videochat de acasa. La Heylux e program normal si probabil ca m-as tine mai bine de treaba.
  Admin
  Buna, Evi! Sa stii ca mai avem la Heylux modele care lucreaza in videochat in Iasi si castiga multi bani de cand si-au luat bona. Iti oferim si transport gratuit de acasa la Heylux si invers, deci o sa poti scurta timpul pe drumuri. Bona chiar e o solutie si te primim oricand la Heylux daca vrei sa lucrezi in videochat in Iasi din studio, cand vrei sa renunti la videochatul de acasa. Multumim!
 • Eu
  Multumesc pentru sfaturi. Chiar nu stiam daca merita sa-mi iau camera noua, ca mi se parea ca ma descurc si cu aia. Mi-a zis Mihaela ca e recomandabil sa investesc totusi in ceva nou ca o sa vad diferenta. Parca nu credeam la inceput si n-aveam chef sa dau banii dar pe urma am mers pe incredere. Pot sa spun ca acum pot sa fac videochat de acasa la un nivel mult mai ok. Mi se pare incomparabil cum ma vad online si simt la castiguri. Ms, Mihaela! Cred ca toate fetele care fac videochat de acasa o stiu pe Mihaela de la Heylux :)
  Admin
  Multumim si noi pentru aprecieri. Intra-adevar, toate fetele care fac videochat de acasa stiu cat de dedicata e colega noastra Mihaela fata de fetele ei. De aceea avem si atat de multe modele care doresc sa colaboreze in videochat de acasa cu Heylux. Multumim din nou!